середу, 9 вересня 2020 р.

Свято Першого дзвоника!

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету роблять свій перший крок на великому шляху знань.   Випускники школи подорослішали за  літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі— люди, які ведуть їх до вершин знань.

Директор НВК Бервецька Оксана Романівна  привітала  всіх з чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу, побажала всім учням, учителям міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, терпеливості та наполегливості.

Проте у 2020 році День знань не був у повній мірі святковим через обмеження  у зв'язку із пандемією коронавірусу. Але надіємося, що завжди так не буде і ми, як завжди, зустрінемося урочисто на шкільному подвір´ї.Уже традиційно 1 вересня у Зав'язанцівському НВК Мостиського району  починається з години класного керівника. Теми перших уроків були патріотичного спрямування. Адже саме школа виховує майбутніх патріотів своєї країни, прищеплює любов до рідної землі, гордість за свою націю.

   Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!





Немає коментарів:

Дописати коментар