понеділок, 3 вересня 2018 р.

Районна серпнева конференція


Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року освітяни завжди збираються разом, щоб підвести підсумки роботи за минулий навчальний рік, і зазвичай, спланувати подальшу роботу. Саме зараз відбуваються важливі зміни в освітній галузі. Сьогодні говориться про реформування освітньої галузі, про запровадження  Нової української школи та її реалізацію, про зміни до навчальних програм, профілізацію старшої школи тощо. Формула нової школи – це новий зміст, структура, які сприятимуть формуванню життєвих компетентностей учня як особистості, громадянина, патріота, інноватора, фахівця.
Одним із важливих питань є мотивація вчителя. Вчитель сьогодення – творець, майстер, рушійна сила нового, дослідник, натхненник, тож від вчителя залежить майбутнє освітнє середовище, якісні знання дітей.
30 серпня 2018 року у залі засідань районної ради  відбулася серпнева конференція освітян району за участі голови районної державної адміністрації Буняка С.О., керуючого  справами районної ради Саламахи В.С., заступника голови районної державної адміністрації Груника І.М.,голови райкому профспілки працівників освіти району Погуц О.Г.
       Начальник відділу освіти Гачак О.І. детально проаналізував діяльність освітян, вагомі результати, якісні зміни, що відбулися у 2017/2018 навчальному році. У своєму виступі очільник освіти зупинився на досягненнях наших випускників при складанні ЗНО, на пріоритетних завданнях, які потрібно вирішити протягом наступного навчального року, та зауважив, що сфера освіти перебуває на важливому етапі переходу до більш якісного стану і вимагає модернізації, змін форм, методів роботи навчальних закладів та управлінської діяльності керівників. Осип Іванович подякував районній раді, сільським головам, педагогічним працівникам, батькам за допомогу в підготовці навчальних закладів до нового навчального року.




Немає коментарів:

Дописати коментар