вівторок, 25 вересня 2018 р.

Мир на землі – це затишок і тиша, Це сміх дитячий і душі політ!


Про мир і щастя мріють люди з давніх-давен. Тільки в державі,де панує мир,спокій,злагода,зміцнюються усі найзаповітніші мрії кожної людини,її надії і помисли,кожен може реалізувати себе,розкрити свої здібності й таланти.

21 вересня 2018 року, у Міжнародний день миру, для учнів 1-11-х класів пройшов виховний захід «Ми за мир у всьому світі!» під керівництвом педагога-організатора Козловської Марії Романівни та вчителя музики Левицького Богдана Івановича. Скільки душі й серця вкладено у розповіді ведучих: Добровольської Анастасії та Середницького Назара, читців поезій: Кайдан Наталії,Підцерковної Андріани, Малицької Ярини,Добровольської Лілії. Учні НВК долучилися  до  акції  «Голуб миру», в рамках якої учні виготовили паперових голубів та долучилися до загальношкільного флешмобу.

Найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі — це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях, і багато радості у світі

Такі дні надають унікальну можливість дорослим передати розуміння значення миру молодому поколінню та дітям, щоб навчити їх принципів людяності, свободи, доброти та поваги до різних націй.

Немає коментарів:

Дописати коментар