вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Від лідера учнівського самоврядування – до активної особистості


    З початком нового навчального року в Боляновицькій ЗОШ І-ІІ ст. Мостиського р-ну проведено І засідання учнівського самоврядування. Засідання відкрила педагог-організатор Каляманська Г.В., яка  зазначила, що учнівське самоврядування в школі створює широкі можливості для розвитку соціальної активності кожного учня. Проте це нелегка і водночас цікава справа, яка дає змогу юним особистостям відчути себе справжніми господарями і, разом з тим, зрозуміти, наскільки це важливо вміти організовувати роботу, брати на себе відповідальність, приймати рішення.
   На засіданні були розглянуті такі питання:
1.      Звіт учнівського самоврядування за 2017-2018 н.р.
2.      Розподіл доручень між членами учнівського самоврядування.
3.      Обговорення та коригування плану учнівського самоврядування на 2018-2019 н.р.
    В рамках зазначеного заходу відбулися вибори голови учнівського самоврядування. За підсумками голосування більшістю голосів було обрано ученицю 9 класу Каткус Вікторію.
    На 2018-2019 навчальний рік  учнівське самоврядування визначили наступні цілі : спланувати та спрямувати роботу учнівського самоврядування по залученню більшої кількості дітей до участі в учнівському самоврядуванні та організації колективних творчих справ; активізувати та удосконалювати роботу активу школи.
   На завершення зазначено: «Людина, яка з дитинства навчилась  долати перешкоди, допомагати іншим, не піддаватися спокусам, перемагати власну лінь, може стати справжнім лідером»


Немає коментарів:

Дописати коментар