вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Зустріч через роки


У суботу,  22 вересня 2018 року,  в ОНЗ Крукеницьку ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей з'їхалися випускники, які закінчили школу 50 років тому. До рідної школи прибули сивочолі чоловіки та жінки, які проживають в різних куточках Львівщини.                
Заступник  директора з виховної роботи Макар Любов Ярославівна, педагог -організатор  Вінярчик  Христина Ігорівна, учні 5-9 класів підготували концертну програму. Спогадами  про дитячі та юнацькі роки поділився випускник  Сюта Володимир Володимирович, який  працює вчителем трудового навчання в рідній школі. Ми дізналися багато кумедних історій зі шкільного життя  випускників. Однокласники були дуже раді зустрітись знову, бо 50 років після закінчення школи - це як прожите маленьке життя.
Слова вдячності за життєву науку, за любов та віру в успіх кожної дитини висловлювали  випускники  своєму класному керівнику Хорунжикевич Ользі  Володимирівні.
Не забули згадати тих випускників та вчителів, хто відійшов у вічність. Пам’ять про них усі присутні вшанували хвилиною мовчання.
Дирекція та учні  раді, що випускники не забувають рідної школи, повертаються сюди знову і знову, щоб ще раз пригадати найпрекрасніші миті шкільного життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар