вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Відкритий урок у 6 класі

    У  Завꞌязанцівському НВК Мостиського району в рамках районного  семінар-практикуму заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи на тему «Експертиза уроку як основа вдосконалення навчально-виховного процесу»   Гриндою Вірою  Володимирівною ,  вчителем  української мови та літератури,  проведено  відкритий урок з української літератури у 6 класі на тему «Проблема історичної пам’яті народу, відданості рідному краю у поемі Миколи Вороного «Євшан-зілля».
     Важлива роль приділялася спілкуванню. Учні аналізували художній твір,порівнювали з літописним оповіданням,узагальнювали,виділяли головне,розкрили значення образного слова для висловлення емоцій та почуттів.
    Виконання завдань з теорії літератури дослідницько-пошукового характеру сприяло розвитку навичок самостійної роботи учнів.
     На уроці було використано мультимедійну презентацію, реалізовано наскрізні лінії.
    Учні аналізували досягнення намічених цілей,розкрили значення історичної пам’яті для кожної людини як усвідомлення приналежності до свого народу,національної свідомості,вірності Батьківщині.  
 За відгуками  завідувача районного методичного кабінету Олексюк І.П., заступника директора Волицького НВК Ліпецької О.Р.  та присутніх вчителів, урок відповідав програмі, в ході його проведення досягнуто поставленої мети, матеріал викладений логічно і послідовно, обрано оптимальну структуру уроку, раціонально використані методи, принципи і засоби навчання.

Колеги відмітили, що урок став «творчим сміливим кроком у професійному зростанні вчителя».

Немає коментарів:

Дописати коментар