понеділок, 7 жовтня 2019 р.

ДЕНЬ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ


               Участь школярів в учнівському самоврядуванні – важливий шлях і умова залучення шкільної молоді до перетворень, що відбуваються у нашому суспільстві. Школа – це модель майбутнього суспільства. Учні потребують практичних навичок управлінської діяльності.  Саме педагоги ці навички  допомагають здобути.
               Дня самоврядування з нетерпінням  чекали девятикласники. Лідер шкільного самоврядування Мишлятицького НВК  Дарнобит Валентина запропонувала провести такий захід, щоб дати можливість учням відчути себе в ролі вчителя. Разом з педагогами-організаторами Падяк Марією Йосифівною та Ящишин Олександрою Василівною було обговорено розклад уроків, форми та методи їх проведення.
            Для того, щоб уроки проходили у звичному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Учні ознайомилися із навчальним матеріалом, при допомозі наставників склали конспекти уроків. Дуже хвилювалися,  адже це відповідальний день для «нових учителів». Заступник директора Строган Людмила Іванівна привітала дев’ятикласників, побажала дітям успішної реалізації своїх планів, набуття нового позитивного досвіду.
         Назавжди запам’ятається такий досвід, бо це незабутні враження для школярів і педагогів.




Немає коментарів:

Дописати коментар