суботу, 22 червня 2019 р.

Відпочинок учнів у Боляновицькій ЗОШ І-ІІ ст.


        Відпочинок учнів у Боляновицькій ЗОШ І-ІІ ст. Мостиського р-ну триває. І важливого значення  у таборі літнього оздоровлення та відпочинку дітей набуває організація цікавого і змістовного дозвілля. Кожен день у таборі «Сузір’я» цікавий, сповнений позитивними емоціями та незабутніми враженнями. Екскурсія у сільський ФАП – перша сходинка для здійснення мрії тих, хто хоче стати медиком.  Діти уважно слухали розповідь фельдшера про те, як вберегтися від укусів комах, як надати першу медичну допомогу при укусах гадюк та інших плазунів. Школярі мали можливість навчитися міряти артеріальний тиск.
      З метою національно-патріотичного виховання проведено гру «Пошук скарбів». Діти віртуально пройшли дорогами великих міст України і зрозуміли, що найбільшим скарбом для всіх нас є рідна Батьківщина.
      Мистецький талант учні мали можливість виявити в конкурсі малюнків.
      Учні дізналися багато цікавого про лікарські рослини під час екскурсії на луки. Зрозуміли, що в природі як і в житті, є рослини, що лікують, а є й такі, що шкодять здоров’ю людини. Дуже обережними треба бути з борщівником, який завдає людині опіків.
       Весь тиждень супроводжувався розважальними іграми, танцями, жартами. Діти отримали масу задоволень, заряд бадьорості та енергії.





Немає коментарів:

Дописати коментар