суботу, 22 червня 2019 р.

МИ - В АКВАПАРКУ


      Адміністрація Чернівського НВК ім. Т. Г. Шевченка Мостиського району, педагогічний колектив, складаючи план роботи шкільного табору «Веселка» на 2019 рік, прагнули передбачити такі заходи, щоб відпочинок і оздоровлення дітей проходили  цікаво і з користю для кожного учасника. Тому крім цікавих ігр, змагань, конкурсів були заплановані екскурсії на природу, поїздки.
       Учні 7 – 8 класів (другий загін) згідно плану роботи 14 червня 2019 року разом з вихователем (класним керівником) Федевич Ольгою Дмитрівною відвідали Львівський Аквапарк «ПЛЯЖ». Кожному приємно було плавати у дзеркально чистій теплій воді, спускатись з гірки «Камікадзе».  Перехоплювало подих катання на гірці «Гойдалка», коли ти у човні стрімко летиш вниз, а тоді ніби висока хвиля піднімає тебе вгору. Також ми спускались з турбо-гірок «Анаконда», «Пантонна» та «Воронка».  
       Кожен учень чітко дотримувався правил поведінки та правил безпеки життєдіяльності згідно інструктажу, який провела керівник групи.         
      Незабутні враження та яскраві позитивні емоції залишилися у дітей після відвідування Аквапарку. Попри те, що після приїзду додому нас у рідному селі чекав дощик, він не зміг нікому із учасників поїздки зіпсувати веселого та щасливого настрою.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар