вівторок, 26 лютого 2019 р.

Зустріч з представником ювенальної превенції


        На запрошення адміністрації Боляновицької ЗОШ І-ІІ ст. Мостиського р-ну           20 лютого 2019р. до школи завітала старший  інспектор з ювенальної  превенції   Мостиського ВП старший лейтенант поліції Петик В.В. Метою  зустрічі було формування в учнів  правосвідомої  поведінки  у  школі  та  поза  нею. 
       Вікторія Володимирівна провела профілактичну бесіду з учнями школи на тему «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх. Профілактика булінгу». Учням розповіли про їх права та обов’язки, роз’яснили з якого віку настає адміністративна та кримінальна відповідальність, ознайомили зі статистикою вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень. Школярі активно долучились до обговорення теми «Попередження булінгу  у шкільному середовищі». Дана тема  неабияк зацікавила підлітків. Вони висловлювали свої думки щодо вирішення даної проблеми.
        Такі зустрічі, безумовно,  відчутно допомагають педагогам у роботі з формування соціальних життєвих компетентностей школярів,  попереджують розвиток негативних тенденцій у молодіжному середовищі,  допомагають підліткам  уникнути неприємних, а інколи й фатальних  життєвих помилок.
        Адміністрація школи висловлює подяку  старшому лейтенанту поліції Петик В.В.  Такі  зустрічі  з  молоддю – це ефективний спосіб профілактики правопорушень та формування активної громадянської позиції молоді.




Немає коментарів:

Дописати коментар