середу, 18 квітня 2018 р.

Шукай своє покликання


      «Ніщо не звеличує людину так,як праця». Цим словам судилося стати крилатими. За народною оцінкою праця – першооснова життя суспільства,головний засіб створення матеріальної і духовної культури.
       Перед кожним випускником навчального закладу постає запитання: Де продовжити навчання? Яку професію обрати? І саме в правильності вибору потрібна порада,допомога, підтримка.
      З метою допомоги у визначенні майбутньої професії 12 квітня 2018 року учні Завꞌязанцівського НВК Мостиського району  разом з педагогом-організатором Козловською Марією Романівною  завітали до  працівників сільської ради села Зав'язанці, які  розповіли  учням про актуальні професії на ринку праці ,ознайомили їх  з оновленим барометром професій, обговорили найбільш поширені помилки при виборі майбутнього професійного шляху.
   Голова сільської ради  Крутій Олег Михайлович  у сесійній залі розповів учням про роботу працівників сільської ради. Під час захоплюючої розповіді школярі дізналися як обирається  сільський  голова, ухвалюються важливі для населеного пункту рішення.
    Олег Михайлович наголосив, що вони мають бути свідомими громадянами, повинні добре подумати над правильністю вибору. Адже вибір навчального закладу,а згодом і професії значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини. Тут не можна покладатися на випадковість,квапитися. Необхідне найсерйозніше ставлення до цієї проблеми.




Немає коментарів:

Дописати коментар