понеділок, 18 листопада 2019 р.

Осінній бал


    Чарівна і неповторна осіння палітра. Невимовні пахощі наповнюють прохолодне повітря. Догорають яскравим полум’ям останні квіти. Спокій і тиша наповнює все навколо. І лише зрідка дихне легкий вітерець і пограється опалим листячком та й знову кине на землю золото осені. А в бездонному небі — чиста просинь! І хочеться знятися у це високе безмежне небо і летіти в невимовно чарівній синяві, летіти, летіти… В повітрі летять павутинки бабиного літа, сміється осіннє сонечко, небо манить у вись… Природа справляє казковий осінній бал, загорнута в дивні і незбагненні кольори.
    Нещодавно в ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» відбулось незвичайне свято – «Осінній бал». До королівського двору осені прибули  учасники свята-конкурсу: пари учнів 8,9,10 та 11 класів.
   Конкурсанти змагались  у різноманітних конкурсах: демонстрували свою ерудицію, хлопці знаходили назви речей, які можуть знаходитись у жіночій сумочці,  дівчата показували послідовність нанесення макіяжу. У смачному конкурсі під назвою «Скульптори»  пари з одержаного яблука «ліпили» грибочок. Свої хореографічні таланти, витонченість рухів, граційність партнерки демонстрували у конкурсі «Танець на листі». Джентльмени  повторювали уявні дії за певним  сценарієм.
   Який же бал без витонченого і ніжного вальсу? Останній конкурс свята - “Вальс”. Вимогливе журі оцінювало  граційність, емоційність, щирість конкурсантів, які від душі насолоджувались цим осіннім танцем.
   На завершення свята присутні  стали свідками незвичайного дійства – обрання королеви та короля балу, якими стала пара 11 класу. А також журі визначили переможців у номінаціях: «Міс Осінь» , «Міс Вишуканість», «Міс Чарівність», «Містер Глядацьких симпатій», «Містер Елегантність» та «Містер Привабливість». За словами глядачів свято вдалося!


Немає коментарів:

Дописати коментар