понеділок, 25 листопада 2019 р.

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ


З метою поліпшення роботи із запобігання дитячого  дорожньо-транспортного травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Чернівському НВК ім. Т.Г.Шевченка Мостиського р-ну  з  11 по 15 листопада 2019 р. тривав Тиждень безпеки дорожнього руху
 Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
Класні керівники 1-4 класів організували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху»«Азбука дорожньої безпеки». Спільно з дітьми 2 класу Кабан Н.М. сформувала колаж про безпеку на дорозі. Учні 4 класу під керівництвом Дацко С.А. грали в інтерактивну вікторину «Як правильно переходити дорогу». Під керівництвом Гонтової Н.В., класного керівника 5 класу, було
проведено акцію "Будь помітний! Це перший крок до безпеки". Учні прикрасили свій верхній одяг і шкільні ранці світловідбиваючими стрічками. Дана акція виявилась дуже ефективною, адже тепер наші учні не лише «озброєні» світловідбиваючими стрічками, а й знають про те, що світловідбивач повертає світло від фар авто назад до водія, тому водій бачить пішохода із світловідбивачем за 130-300 метрів. Цього цілком достатньо, щоб зреагувати відповідним чином і уникнути небезпечної ситуації.
Класний керівник 7 класу провела між учнями гру «Що?ДЕ?КОЛИ?» на тему «Безпека велосипедиста на дорозі». Заключним етапом тижня стало проведення єдиного національного уроку «Безпечна країна» під керівництвом класного керівника 9 класу Федевич О.Д.
 Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід із будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок та знань Правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар