четвер, 21 листопада 2019 р.

Відкритий урок «My friends»


На базі ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І – ІІІ ступенів»Мостиського району  14листопада  2019 року проведено  методичне об’єднання вчителів англійської мови.  У ході роботи  обговорено такі питання:
        про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови у поточному році та участь команди району у ІІІ етапі олімпіади;
        про результати ЗНО з англійської мови у 2019 році;
  Проведено також анкетування серед учителів для визначення ефективних методів навчання на уроках англійської мови та труднощів, які виникають у їх роботі. Вчитель Попільовська О.Б. провела відкритий урок з учнями 2 класу на тему «My friends». Мета уроку: вдосконалювати монологічне мовлення учнів, розвивати логічне мислення, творчі здібності, потребу в нових знаннях, формувати лексичні навички шляхом багатократного повторення матеріалу за всіма видами мовленнєвої діяльності. Педагог творчо підійшла до організації та проведення уроку, вдало поєднала сучасні методи та прийоми навчання, використала  мультимедійні засоби, зорієнтовані на розвиток особистості. Слід зазначити, що активність учнів на уроці була високою. Діти під час уроку проявляли високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу, уважно стежили за презентованою інформацією, ефективно співпрацювали під час групової роботи, активно застосовували вивчені лексичні одиниці та граматичні структури в усному мовленні, брали участь в різних видах діяльності. Ігрові форми роботи дуже сподобались учням,  які з захопленням брали участь у роботі, показували свої реальні знання та прагнення до навчання.  Слід підкреслити, що відкритий урок англійської мови пройшов у легкій та невимушеній атмосфері.




Немає коментарів:

Дописати коментар