середу, 20 березня 2019 р.

Районні змагання з волейболу


Спорт – це рух, а рух – це життя. Саме це гасло об’єднало учнів Мишлятицького НВК до участі у районних змаганнях з волейболу, які відбулися 14 березня на базі Мишлятицького НВК Мостиського району . До нас завітали разом із своїми вчителями команди шкіл Мостиського району, а саме: Крукеницької школи  І- ІІІ ступенів, Гостинцівської і  Старявської ЗОШ І-ІІ ступенів, Малнівського НВК. Учасників команд привітав методист відділу освіти Мостиської РДА Врубель Володимир Іларіонович. Він побажав їм успіхів у спорті, досягнення нових висот, встановлення рекордів у світі спорту.Мишлятицький НВК представляли такі учні: Наконечний Роман, Миляник Юрій, Лесько Олег, Мислицькі Надія та Софія, Мудрагеля Людмила, Лацик Олег, Лабик Юрій. Команда показала хороший результат: вміло приймали подачі м’яча, відчували себе єдиним цілим у грі, підтримували і підбадьорювали один одного.Школярі-вболівальники нашого НВК щиро раділи не тільки за свою команду, а за всіх волейболістів, які показали високий рівень гри.
У запеклому поєдинку волейбольних команд омріяну перемогу отримала команда Малнівського НВК (І місце). Далі місця розподілилися так:
ІІ місце – команда Мишлятицького НВК;
ІІІ місце – команда Крукеницької школи-ліцею;
ІV місце – команда Гостинцівської ЗОШ І-ІІ ступенів;
V місце – команда Старявської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Спортивне свято залишило багато приємних вражень, позитивних емоцій, натхнення до нових досягнень у спорті. Дякуємо всім, хто взяв  участь у турнірі.


Немає коментарів:

Дописати коментар