понеділок, 19 листопада 2018 р.

Круглий стіл учителів англійської мови


 На базі Мишлятицького НВК Мостиського району 15 листопада 2018 року відбулося засідання круглого столу вчителів англійської  мови із теми «Особливості вивчення іноземної мови в початковій школі».
Активну  участь  у засіданні взяли педагоги із навчальних закладів Крукеницького локального освітнього округу.
Під час теоретичної частини учасники круглого столу опрацювали  низку питань, які підготувала Вітик Оксана Михайлівна, учитель англійської мови Мишлятицького НВК щодо підвищення зацікавленості та мотивації навчання на уроках іноземної мови у Новій українській школі, змісту іншомовної початкової освіти у вимірі сьогодення, поняття стимулу та заохочення учнів вивчати іноземну мову на сучасному майданчику знань, рівень автономії, самостійності, самовираженості здобувача освіти в процесі вивчення іноземної мови, ігрові технології як засіб формування та розвитку комунікативної і соціокультурної компетентностей учнів, планування уроків у початковій школі з урахуванням ігрової форми навчання, класифікація/функції мовних ігор на уроках іноземної мови.
Колеги активно взяли участь  у дискусії з питання - Чи є «Контроль» - контрольною роботою?!.   Комплексний  контроль у формі тестування, особливості оцінювання навчальних досягнень учнів, ознайомилися з рекомендаціями  із Порадника  для вчителів Нової української школи.
Девізом практичного заняття учасники  обрали слова відомого педагога  В. О. Сухомлинського «Навчайте граючись, а граючи навчайте».
Оксана Михайлівна запропонували колегам взяти активну участь у практикумі з використання ігрових технологій як засобу формування та розвитку комунікативної соціокультурної компетентностей учнів початкової школи та акцентували увагу на особливостях планування уроків у початковій школі з урахуванням ігрової форми навчання, різних форм і методів роботи відповідно до НУШ.


На завершення заходу колеги  обговорили  питання та обмінялися досвідом з теми, при цьому виробивши рекомендації для практичного застосування у навчально-виховному процесі з предмета.



Немає коментарів:

Дописати коментар