понеділок, 8 січня 2018 р.

Змагання інтелектуалів

 У переддень зимових канікул для учнів 5-9 класів   проведено  інтелектуальну гру «Все є число» (Піфагор). Цей науково-розважальний захід – остання  сторінка у календарі масових заходів НВК на I семестр 2017-2018 н.р.
              Метою гри було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з предметів природничо-математичного циклу, стимулювати активну творчу роботу школярів, уміння діяти в нестандартних ситуаціях.
   Відкрила свято Науки його організатор - вчитель математики Падяк М.Й. Про важливість математичних знань та їх зв’язок з іншими предметами говорили  шестикласники Наконечний Роман та Мисліцький Назар, а про різноманітні математичні курйози – учні 7 класу Бочуляк Ліля і Вінярська Олена.
   І ось дівчата-дев’ятикласники  представляють  сьогоднішніх  конкурсантів - учнів 7 – 9 класів , а також склад журі. Гра включає такі етапи: «Розминка»,  «Своя гра», «Поміркуємо логічно», «Моя точка зору»  та «Показуха». Учні мають можливість показати набуті знання та навички, проявити свої інтелектуальні здібності, розкрити багатоплановість своїх інтересів.
             Цікаво проходили  і конкурси  для  вболівальників:  «Живий арифмометр»,  гра «Ой, не можу», вікторина та  математичні танці. Присутні  розгадували логічні задачки під час перерв між  етапами гри, прослухали казку-головоломку «Сімнадцять верблюдів».  Для них демонстрували свої таланти фокусники та гумористи. Серед найкращих: Бочуляк  Ліля, Прокоп  Ірина,  Сокульський Володимир та  Городецький Ігор.
   Завершилася гра, і  бачення журі висловив вчитель фізики Сціра А.В. За кількістю балів перше місце посіли дев’ятикласник Сокульський  Володимир та учениця 7 класу Дарнобит Валентина,  друге місце – Кринський Павло  і Наконечна Ірина, третє місце зайняли Миляник Юрій та Мислицька Софія. Переможці були нагороджені грамотами та отримали солодощі.

            Насамкінець з уст вчителів та учнів прозвучали вітання з Новим 2018 роком та побажання нових успіхів та перемог! Колядкою «Старий рік минає» завершився захід, залишивши у дитячих серцях теплі спогади та море позитивних емоцій.





Немає коментарів:

Дописати коментар