середу, 31 січня 2018 р.

Запрошення на свято



 Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом. Тому згідно плану роботи  Боляновицької  ЗОШ І- ІІ ступенів Мостиського району молодим вчителем Курант М.Р. 30.01.2018 р проведено у 3 класі відкритий урок з англійської мови .  Вчитель поставила перед собою мету продемонструвати форми і методи роботи, які сприяють кращому засвоєнню іноземної мови. Уроку передувала клопітка підготовка вчителя. Тема уроку: «Запрошення на свято». Мар’яна Романівна вибрала нетрадиційну форму уроку – це урок-проект.Вчитель підготувала різноманітні цікаві завдання: акровірш, тестові граматичні завдання,робота з діалогами.Щоб учні краще сприйняли новий матеріал в роботі було використано малюнки, за допомогою яких діти розвивали навички монологічного та діалогічного мовлення. Логічне мислення, увагу та зорову пам'ять розвивали школярі, виконуючи вправи «Відгадай слово», «Доповни речення». 
Третьокласники активно включилися в святкове «Бінго» , в якому шукали слова на швидкість. Та найбільше сподобалося дітям виготовлення і розфарбовування вітальної листівки. Учні власноруч виготовляли листівки «Запрошення на свято» та демонстували свої роботи однокласникам. За допомогою веселої гри  закріплено нові лексичні одиниці.  В кінці уроку  проведено конкурс на найкращу листівку.
Такі уроки допомагають розвивати в учнів естетичне сприйняття дійсності, їх інтелектуальні та пізнавальні здібності, креативну творчість, вчать швидко абстрагуватись, виховують культуру спілкування, любов один до одного. Слід зазначити,що під час проведення уроку в класі панувала доброзичлива невимушена атмосфера. 

Немає коментарів:

Дописати коментар