четвер, 4 січня 2018 р.

Зимова казка

 Ось і завершується 1 семестр навчання. Він співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами,яких чекають і діти,і дорослі, тим більше,що попереду багатообіцяючі зимові канікули.
     Коли діти дорослішають,дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік-це свято,коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня,коли до них завітає Новорічна зимова казка з Дідом Морозом, Снігуронькою,подарунками,яскраво-казковим бал-маскарадом та,звичайно,веселим хороводом навколо красуні-ялинки.
      Чекали й дочекались!!! 29 грудня 2017 року до учнів Зав’язанцівського НВК Мостиського району завітала справжня Зимова казка,яку підготували  педагог-організатор Козловська Марія Романівна ,вчитель української  мови та літератури  Ванько Віра Степанівна та вчитель музики Левицький Богдан Іванович. Розпочали свято ведучі Семен Роксолана та Ванько Василь - учні 11кл. Срібними нитями казковості переплітались задушевні мелодії колядок у виконанні Бегей Ангеліни (11кл), Левицької Марії та Левицької Оксани, Добровольської Анастасії (6кл) із новорічними інсценівками,які підготували учні НВК із своїми класними керівниками. У залі панувала заворожена новорічна атмосфера чарівності, привітання з Новим 2018 роком. І хочеться,щоб така щаслива Новорічна казка тривала вічно, а наступний рік приніс усім мир,здоров’я та Божого благословення.

       З Новим роком та Різдвом Христовим!

Немає коментарів:

Дописати коментар