вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Урок - роздум «Закони людські і Божі»

  В рамках районного семінару-практикуму заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи на тему «Експертиза уроку як основа вдосконалення навчально-виховного процесу»  учителем  Зав’язанцівського НВК Мостиського району  Теліпським  Богданом  Васильовичем  проведено у 5 класі  з основ християнської етики урок-роздум на тему «Закони людські і Божі. Десять заповідей Божих».

Християнська етика – це принципи з християнської віри, згідно з якими ми діємо. Справді, Боже Слово може не висвітлювати всі ситуації, з якими ми зустрічаємося в житті, однак воно пропонує нам стандарти, за якими ми повинні чинити в тих ситуаціях, щодо яких немає конкретних вказівок. 
      На уроці учні з’ясували, як перемагатиме добро над злом. Діти ерудовано висловлювали свою думку, а вчитель, будучи в ролі диригента, вміло керував ними. На уроці були використані різні форми та методи роботи, прослідковувалися міжпредметні зв’язки. Урок проведено на високому методичному рівні.

        Приємними враженнями від уроку поділилася учитель з Луганської області Нестеренко Катерина Володимирівна (Осинівська ЗОШ  І-ІІ ступенів).  Їй дуже сподобалося, що у наших  школах  є такі уроки морально-духовного спрямування.

 Заступники директорів, які були присутні на уроці , зазначили, що саме християнська етика в даний час є не що інше як опора моральності, а не тільки здобуття певних знань.


Немає коментарів:

Дописати коментар