понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Педагоги Луганщини – наші гості

      У Мишлятицькому НВК побували вчителі з Луганщини: Нестеренко Катерина Володимирівна (Осинівська ЗОШ  І-ІІ ступенів) та Баштовий Микола Олександрович (Новорозсошанська ЗОШ І-ІІІ ступенів). Супроводжувала  педагогів завідуюча  РМК Олексюк І. П.
     Директор НВК Сливар М. М. та заступник директора    Строган Л. І. запросили гостей на цікаву екскурсію навчальним закладом. Щирими посмішками гостей  із сходу України зустрічала малеча дошкільної групи. У дружній атмосфері пройшла розмова з учнями початкових класів. Зупинилися педагоги і біля виставки робіт випускниці Ламах Марії. Ці витвори стали окрасою інтер′єру школи. Завітали також до краєзнавчого музею, ознайомилися з експонатами, що зібрані дітьми та узагальнені керівником музею Падяк М. Й.
   Звернули увагу гості й на національний Прапор, що подарував нашому навчально-виховному комплексу колишній учень школи, учасник АТО Сціленний Володимир. Затамувавши подих,  педагоги з Луганщини читали побажання дітям від патріотів-захисників. А  «Стіна Пам′яті» Героям Небесної Сотні, біля якої зупинилися  вчителі, нагадує про  тих, хто загинув за свою країну, за свій народ . Імена цих Героїв уже навічно  вкарбовані в серця українців, а пам’ять про них, бійців Небесної сотні, нагадуватиме нам про відвагу тих, хто поклав молоді життя за нашу свободу. 
     Радо зустрічали гостей з Луганщини  учні 5-9 класів у навчальних кабінетах. Спілкування йшло від душі. Школярі з цікавістю роздивлялися гостей, слухали розповіді вчителів про тих своїх ровесників, які знаходиться за тисячу кілометрів.
   Сподобалось гостям  облаштування кабінету-майстерні, де вчитель трудового навчання Сціра А. В.  провів для них майстер-клас з виготовлення виробів із лози.
        Родинна атмосфера панувала на загальношкільній лінійці, де під оплески і привітання  запросили дорогих гостей. Діти  розповідали історію школи, яка бере початок  з 1978 року, про свої  мрії та плани на майбутнє. Звучали пісні у виконанні Подобінської Вероніки, Валявської Ані, Мислицької Софії.
     Учні 8-9 класів виконали флешмоб.

     Завідуюча  РМК Олексюк І. П. щиро подякувала за  гостинність,  незабутню зустріч та приємно проведений час. Прибулі вчителі висловили надію на майбутню співпрацю та від душі  бажали учням і вчителям творчих здобутків.




Немає коментарів:

Дописати коментар