вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Відкритий урок – школа педагогічної майстерності у Зав’язанцівському НВК

У  Завꞌязанцівському НВК Мостиського району   для заступників директорів  навчально- виховної та виховної роботи   Надибський Роман Іванович провів у 9 класі  навчально-тренувальний урок  на тему «Футбол».
Вчитель  творчо підійшов до реалізації мети уроку, використавши під час заняття групові та індивідуальні вправи.  Учні вчилися техніки  вкидання м’яча з-за бічної лінії, вивчали  техніки ведення та зупинки м’яча внутрішньою стороною стопи.  Розвитку спритності, швидкості, координації та точності рухів  сприяли  естафети: футбольна естафета, зустрічна естафета з веденням м’яча. Під час теоретичної частини уроку ознайомив школярів  з історією українського футболу. Але найголовніше те, що весь урок  був спрямований на виховування  морально – вольових якостей, організованість, взаємодопомогу, дисциплінованість.
Адже    фізична культура спрямована на зміцнення здоров’я людини, на розвиток його фізичних здатностей, що дуже важливо. Недолік руху може погано позначитися на здоров’ї  школярів: у них псується постава, погіршується зір, вони стають фізично слабкими. На фізкультурі ж учні одержують можливість оздоровитися: школярі бігають, грають у м’яча. 
     Окрему увагу вчитель приділив спеціальній медичній групі, учні якої виконували завдання основної групи, але з врахуванням особливостей здоров’я.

     Присутні на уроці відмітили  високий рівень професійної майстерності Романа Івановича та позитивне налаштування учнів на сприйняття і виконання вимог вчителя , активізації їхнього пізнавального інтересу до уроків футболу .

Немає коментарів:

Дописати коментар