середу, 30 травня 2018 р.

Прощай, рідна школо


 Ось і завершився ще один навчальний рік. Для когось він став останнім у житті, і після нього розпочнеться нове, вже доросле, життя.
Щемливе й зворушливе свято Останнього дзвоника завжди приваблює багато людей. І не лише учнів і їхніх батьків, учителів, але й  гостей села. Бо всі прагнуть побачити прекрасні юні обличчя юнаків і юнок – майбутнього України.
25 травня у  Хідновицькому НВК відбулося свято Останнього дзвоника.
Розпочали свято п’ятикласники: Павлівська Юля, Андрійовська Олена, Бішко Олена, Кебус Анна та Курило Катерина, запросивши на шкільну лінійку дев΄ятикласників. Після виконання Гімну України  учнів і педагогів  привітали   директор НВК Олександра Гнатищак, священик місцевої парафії Володимир  Турко, побажавши їм у житті Божих ласк.
На лінійці вручили відмінникам  похвальні листи, грамоти і сертифікати -  переможцям  конкурсів,  творчих і спортивних змагань.
 Керівник  побажала дітям щасливих канікул, а випускникам – продовжити  навчання у обраних навчальних  закладах.
Випускників вітали першокласники і перша вчителька,  четвертокласники, класний керівник та батьки.
Від учнів 9 класу лунали слова подяки своїм наставникам і пісенні вітання. Прозвучали пісні: «Тисяча думок», «Свою рідну школу…», «Спасибі, вчителю», «Відірватись від землі»,«Мої батьки».
Свято  закінчили виконанням духовного гімну«Боже великий, єдиний».


Немає коментарів:

Дописати коментар