середу, 30 травня 2018 р.

Прощавай,Букварику!


  День вітання і прощання – 
Свято перших букварів.
Перша сходинка зростання
Для найменших школярів.

   Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Дуже важливий крок у житті першокласників нашого НВК – освоєння Букваря. Відтепер вони вміють читати та писати. Попереду їх чекає захоплююча подорож Країною Знань!
   Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят, яке відбулося 23 травня 2018 року у Завꞌязанцівському НВК Мостиського району. Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків наймолодших школярів.
   Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися старанно. Під керівництвом  класного керівника Костецької Дарії Степанівни та вчителя початкових класів Ханащак Ольги Іванівни  вчили вірші та проводили конкурси, підготували гарні музичні композиції. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, які не залишили байдужими нікого.
   Першокласників  привітала директор НВК  Бервецька Оксана Романівна, побажала їм приємних вражень, яскравих та нових відкриттів,наголошуючи,що діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати їхні здібності підтримувати і заохочувати їх – наш святий обов`язок. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.
   Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом зі своєю першою вчителькою Дарією Степанівною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.


Немає коментарів:

Дописати коментар