середу, 30 травня 2018 р.

Свято Останнього дзвоника у ОНЗ Малнівський НВК


Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів  - це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.
По-сімейному тепло і водночас урочисто проведено свято Останнього дзвоника у ОНЗ Малнівському НВКІ-ІІІ ступенів. Ведучі свята Тимо Юлія та Яксманицька Уляна оголосили про його початок. Право відкрити урочисту лінійку було надано директору НВК Горуну І.С., який підвів підсумок роботи за навчальний рік та нагородив грамотами переможців районних конкурсів. Після виконання всіма присутніми Державного  Гімну України парох села Малнів отець Андрій поблагословив усіх учасників святкового дійства.
Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів Малнівского НВК гості свята: голова Мостиської  РДА Буняк С.А., голова сільської ради Корпесьо І.М.. Високоповажні гості радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Голова Мостиської  РДА Буняк С.А вручив  наручні годинники претендентам на золоту медаль : Воїнській Христині , Капустянській Ользі та Крисуну Ігорю. Слова-привітання прозвучали і від класного керівника Павлишин Н.М.. Хвилююче-урочистими були колективні привітання випускників та першокласників, вручення подарунків малятам. За  давньою традицією, батьки благословили  своїх дітей хлібом і сіллю. З напутніми словами до них від імені батьків виступила М.Воїнська . Наприкінці свята пролунав останній дзвоник, як завершення навчального року, а для одинадцятикласників – початок дорослого життя. Почесне право Останнього дзвоника надали найкращим учням школи: одинадцятикласникам - Воїнській Христині ,Крисуну Ігорю та першокласникам Мелешко Івану ,Сої Вірі. Дзвоник сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул. Батьки провели своїх дітей на останню виховну годину. Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!


Немає коментарів:

Дописати коментар