четвер, 10 травня 2018 р.

Пам’ять людська не забуде повік


Під такою назвою у Хідновицькому НВК Мостиського району було проведено виховний захід, присвячений Дню памяті та примирення, метою якого є виховувати почуття патріотизму, любові до своєї Батьківщини, до історії свого народу, пошану до ветеранів Другої світової війни.
Розпочала захід учениця 9 класу Васильців Діана поезією «Пам'ять». Ведучі Кебус Марта та Павлівська Вікторія розповіли про ті жахіття, які пережив український народ у роки Другої світової війни та внесок українців у перемогу.
Вірші про ті страшні роки читали учні 5 класу Андрійовська Олена, Бішко Олена, Курило Катерина, Павлівська Юлія, Кебус Анна, учні 6 класу Стисло Лілія та Яцейко Анна.
У виконанні дівчат 5 та 9 класів прозвучали пісні «Нас весна не там зустріла», «Перемога», «Україно, молюся за тебе». Пісню «Степом, степом» виконали учень 5 класу Васильців Артур та учень 6 класу Чиж Роман.
Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих під час Другої світової війни співвітчизників та  героїв  сьогодення.
На грудях учасників дійства  був червоний мак, графічне зображення якого уособлює слід від кулі та є свідченням того, що ми ніколи не забудемо жертв війни.
Нам потрібно пам΄ятати, якою трагедією для українського народу була Друга світова війна і що агресора зупинили спільними зусиллями. Той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця память робить нас сильнішими. Вона запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
Виховний захід підготували вчитель історії Москалик Наталія Григорівна та вчитель музичного мистецтва Татусько Андрій Андрійович.



Немає коментарів:

Дописати коментар