середу, 28 березня 2018 р.

На базі Соколянського НВК в рамках методичного об’єднання вчителів німецької мови 22.03 .2018 відбувся майстер-клас «Форми і методи роботи з обдарованими дітьми»


Знання іноземної мови духовно збагачує кожного, дає можливість краще пізнати своєрідність кожної нації. Так вчителем німецької мови Саморіз Г.І. було проведений виховний захід «Традиції святкування Великодня у ФРН» , головним принципом   якого було залучення учнів усіх класів,  незалежно від рівня знань німецької мови.»
 Програма заходу  була насиченою і різноманітною . Атмосфера свята нагадала , що , незважаючи на снігові замети за вікном та затяжну зиму, - весна не за горами . Виховний захід мав важливу мету: засобами мистецтва донести до підростаючого покоління велич і глибоке духовне значення Великодня , запевнити, що лише сама людина може змінити своє життя та цілий світ на краще. І якщо кожен з нас буде любити своїх ближніх і керуватися законами моралі, то ми будемо вносити в загальносвітову скарбницю свою лепту добра, яке буде прикликати на все людство Боже благословіння.
Було використано мультимедійні засоби  та відео носіїв мови, записи  великодніх  пісень, святково прикрашений зал . Використання інсценування  (  Пасхальний  зайчик та Ева), виконання  німецьких пісень дітьми  сприяли розкриттю їх  індивідуальних  творчих здібностей.
Такі види роботи активізують розумову діяльність учнів, викликають інтерес до літератури, сприяють кращому засвоєнню лінгвокраєзнавчих знань, естетичному й моральному вихованню. Формування духовного світу дітей та молоді, духовності як провідної якості особистості – велике і складне завдання, що стоїть у центрі уваги батьків та широкого педагогічного загалу.




Немає коментарів:

Дописати коментар