суботу, 31 березня 2018 р.

Фенологічні спостереження під час Місячника озеленення у Золотковицькій ЗОШ І-ІІ ст.


Школярі Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району розпочали фенологічну кампанію «GLOBE 365» в рамках заходів запланованих проведенням Місячника озеленення, прибирання та благоустрою.
Дана кампанія в Україні (Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля) – це частина міжнародної науково-освітньої програми, яка надає можливість учням, учителям, вченим та громадянам з усього світу брати участь у процесі збору даних про навколишнє середовище та наукових дослідженнях.
Всеукраїнська фенологічна кампанія GLOBE 365 це кампанія по вивченню фенологічних змін деяких видів дерев, вибраних програмою GLOBE для спостережень. Такі спостереження не вимагають спеціальних приладів та обладнання, і можуть бути організовані в багатьох куточках країни.
Метою кампанії є заохочення учнівської молоді та учителів до спостереження за сезонними змінами рослин та глибшого розуміння фенології як науки, оволодіння навичками наукових досліджень, проведення спостережень та вимірів, опису результатів, формулювання висновків.


Немає коментарів:

Дописати коментар