четвер, 22 березня 2018 р.

Шевченко - наш. Він для усіх століть...


   Шевченко – це той, хто живе в кожному з нас. Він – душа нашого народу, правдива і щира...Поезія його розлита повсюди, вона в наших краєвидах і в наших піснях, у глибинних, найзаповітніших помислах кожного, чий дух здатен розвиватися.
   У Завꞌязанцівському НВК Мостиського району під керівництвом педагога - організатора Козловської Марії Романівни 15 березня 2018 року було проведено виховний захід «Горить свіча, запалена Шевченком», у якому взяли участь учні 5-11 класів.
    Скільки душі й серця вкладено у розповіді ведучих: Ванько Роксолани, Сала Володимира, читців поезій: Бегей Ангеліни, Панчишин Ольги, Гаврон Марії, Ванька Василя,Підцерковної Оксани,Бобкова Михайла,Кінаша Дениса,Сало Оксани.
   Час від часу зал наповнювався чарівними мелодіями у виконанні шкільного ансамблю під керівництвом Левицького Богдана Івановича. Запам’ятається присутнім чудова презентація, яка підкреслювала висловлювання учнів.
    Ми  щасливі, що українська земля дала світові великого поета,художника,пророка Тараса Шевченка. Його творчість є благородною частиною нашої історичної спадщини.




Немає коментарів:

Дописати коментар