понеділок, 12 лютого 2018 р.

Відкритий урок з фізичного виховання

У Зав’язанцівському НВК  Мостиського району  в спортивному залі закладу проведено семінар-практикум для вчителів (викладачів) фізичної культури Мостиського району  «Розвиток фізичних якостей учнів на уроках фізичної культури». Методичний захід відкрив методист методичного кабінету відділу освіти Врубель В.І.,  який ознайомив присутніх з програмою роботи семінару-практикуму. Про історію та спортивні досягнення школи, досвід роботи вчителів фізичної культури презентувала заступник директора з навчально-виховної роботи .
У практичній частині заходу вчителі мали змогу відвідати відкритий урок фізичної культури  , який провів Надибський  Романом Іванович на тему: «Баскетбол – тренувальні вправи». Школярі уважно слухали настанови вчителя  та чітко виконували його команди. Протягом уроку учні навчилися виконувати передачі м’яча, подвійний крок, грали  в баскетбол з використанням елементів,  вивчених на уроці, далі вчитель зробив  підсумок вивченого, оцінювання .

Відділ освіти вітає вчителя фізичного вихованнz Надибського Романна Івановича з його ювілеєм – 70 років, більшість з якиз вчитель пропрацював у школах району.
Бажаємо ВАМ Романе Івановичу
Бігти крос, стрибати ввись
На шпагат сідай  - держись,
Віджимайсь півсотні раз,
Стрибать, повзати на час.
Такі чудо - нормативи
Для всіх діток в перспективі -
Міцні нерви, стальні м’язи,
Але це – не всім відразу.


Бігай швидко, м’яч лови,
Стрибай вправно догори,
Фізкультура — на ура —
Дуже рада дітвора.
У спортзал всі — як на свято
Поспішають так завзято.
Вчать нас там марширувати,
У веселі ігри також грати.






Немає коментарів:

Дописати коментар