середу, 21 лютого 2018 р.

А сила у співпраці


Сьогодення нашої освіти це виклик часу у нашій державі. Чимало навчальних закладів тримаються на плаву завдяки альтруїзму педагогічного та батьківського колективів. Їх зусиллями проводяться ремонти у школах, поповнюється матеріальна база.
Але, і їх зусиль інколи не вистарчає для того, щоб утримувати навчальний заклад на належному рівні. Особливо коли мова йде про невеликі сільські школи, на фінансування яких не передбачені кошти, як от на опорні заклади.
Проте, й у цих школах вирує життя, навчаються та виховуються діти, вони беруть участь в олімпіадах, конкурсах, де гідно представляють район як на обласному, так і на Всеукраїнському рівнях.
Тим приємніше учням, батькам, учителям відчувати підтримку ззовні школи. Так, колектив Золотковицької ЗОШ І-ІІ ст. Мостиського району, уже не вперше відчуває дружню руку допомоги від сільського голови Леоніди Збитковської та ТзОВ «Агрокультура Мостиська», які приходять до школи не з порожніми руками.
Так, у 2018 році ТзОВ «Агрокультура Мостиська» долучилася до співфінансування внеску громади для участі школи у обласному конкурсі проектів місцевого розвитку «Капітальний ремонт (заміна покрівлі) Золотковицької ЗОШ І-ІІ ст.», а недавно представник агрофірми В.Кравець передав сучасну комп`ютерну техніку.
Педагогічний та батьківський колективи вдячні меценатам за допомогу та розуміння проблем школи та сподівається на подальшу співпрацю.



Немає коментарів:

Дописати коментар