вівторок, 13 лютого 2018 р.

Зима – чарівниця для дошкільнят


Важливим елементом освітнього процесу дошкільного закладу є прогулянки з дітьми. Традиційно прогулянка включає в себе організацію з вихованцями спостережень за явищами природи (рослинним і тваринним світом, неживою природою), різноманітні ігри, трудову діяльність, спортивні вправи і самостійну діяльність дітей за їх вибором.
Холод, сніг, ожеледиця - часто батьки з цих причин відмовляються виходити з дітьми на вулицю, боячись, що вони можуть застудитися, наковтавшись холодного повітря, або просто промерзнути. Насправді, дітям дуже цікаво проводити час в зимову пору на свіжому повітрі. Зимова прогулянка чарує своєю красою, дарує казковий настрій і обіцяє масу задоволень! Але нерідко дорослі, перш ніж вийти на прогулянку, замислюються про те, чи правильно вони одягли дитину, скільки часу потрібно гуляти в зимовий час року? Для дітей будь-яка погода хороша, щоденна прогулянка необхідна.
 Саме тому  вихователь дошкільного навчально закладу «Дивосвіт»   Вовчищовицького НВК Мостиського району Пакліковська Наталія разом зі своїми вихованцями проводить щоденні прогулянки на свіжому повітрі з метою оздоровлення та загартування дітей. Дошкільнята, як і всі діти полюбляють проводити час на свіжому повітрі,особливо взимку. Адже в цю пору року  можна ліпити сніговиків,а також різних істот. Окрім цього можна спостерігати за змінами в природі,як зима-чарівниця вкриває усе снігом і як все навколо блищить і сяє.


Немає коментарів:

Дописати коментар