понеділок, 20 листопада 2017 р.

Осінь, радісна пора

Сіла осінь на порозі,
Довгі коси розплела,
Спілі яблука на возі
До бабусі привезла.
    Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує вже  третій місяць. Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом. У Чернівському НВК (дошкільний відділ) пройшло свято «Осінь, радісна пора». Невеличка концертна програма справді порадувала присутніх гарним настроєм. Малята славили осінь в віршах, піснях, забавах, хороводах.
      А, ось і Осінь завітала до малят. В ролі  Осені на святі виступає музичний керівник Мацько Ірина Андріївна. Діти залюбки грають та співають  з красунею Осінню в гру «Сонечко та дощик», а також водять  хоровод «Що нам осінь принесла?» ( муз. і сл. Н. Рубальської). На святі  діти розгорнули цілий ярмарок осінніх овочів та фруктів. А  також взяли участь учні 4 класу, помічник вихователя,  яка була у ролі Баби Ягусі.
                        Різних овочів з городу,
                        Осінь дітям принесла.
                        Та  смачні і гарні фрукти
                        У дарунок  всім дала.
         Всім дорослим та гостям на святі дуже сподобалися пісня «Дощик з висоти», у виконанні   групи, а також пісня «Висне небо» у виконанні  всіх дівчат  (сл. Я. Щоголіва. муз. М. Ведмедери). Гарних пісень та віршів на святі було дуже багато, а також багато  дитячого сміху та  радості. Свято було по–осінньому яскраве, різнокольорове, щедре на подарунки, прикрашене гарними таночками та чудовими віночками.

     Свято пройшло під  керівництвом вихователя різновікової групи Кабан Наталі Михайлівни.

Немає коментарів:

Дописати коментар