четвер, 30 листопада 2017 р.

Семінар практичних психологів Мостиського району

 Нещодавно на базі   Соколянського  НВК  Мтиського району  проведено семінар для практичних психологів  на тему "Організація діяльності соціально-психологічної служби на засадах співпраці з усіма учасниками навчально-виховного процесу". В ході семінару учасниками обговорено питання стратегії психолога щодо різних типів поведінки учасників психолого – педагогічного заходу, форми та методи роботи із батьками та педагогічними працівниками ДНЗ та ЗНЗ.
Практичним психологом закладу Витрикуш(Голець) Юлією Леонідівною проведено навчальне заняття для практичних психологів (Тема: «Стреси. Шляхи їх подолання»).
Після  закінчення заходу вироблено методичні рекомендації щодо удосконалення діяльності практичного психолога та соціального педагога.
Сприяти вдосконаленню рівня самоосвіти, інноваційної активності з питань формування ціннісних орієнтацій в учнів та вихованців навчальних закладів.
Регулярно проводити просвітницькі заходи щодо підвищення рівня психологічної компетентності батьків та педпрацівників.
Здійснювати профілактичну роботу з працівниками ДНЗ та ЗНЗ з метою поліпшення психологічного клімату у колективі, зменшення емоційної напруги, подолання страхів та уникнення стресових ситуацій, профілактики суїцидальної поведінки.

Дотримуватися сучасних вимог до підготовки та проведення психолого – педагогічних заходів, занять; до оформлення документації.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар