четвер, 30 листопада 2017 р.

Участь у Міжнародній грі зі світової літератури

   У цьому році  30 листопада учні  Хідновицького НВК Мостиського району  вже вдруге брали участь у Міжнародної грі зі світової ( зарубіжної та української) літератури «Sunflower». З чого починається добра справа? З гарного настрою, натхнення та усмішок! Цього останнього дня осені школа ніби розквітла яскравими «сонечками» та щирими усмішками дітей. Учні захоплено розглядали цікаві тестові зошити, де в естетичному оформленні були представлені запитання олімпіади для 5-6, 7-8, 9 класів.
Як підкреслено у звертанні Оргкомітету «Sunflower», участь в олімпіаді  «…дозволить виявити і розвинути творчі здібності учнів, сприятиме їхньому долученню до найвищих досягнень світової літератури й культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей, вихованню естетичного смаку, високої читацької і загальної культури, допоможе відпрацювати навички роботи із тестовими формами контролю їхніх навчальних досягнень».
Найактивнішими були  5-класники: Андрійовська  Олена, Бішко  Олена,  Кебус  Анна,  Павлівська  Юлія, Юрчак Максим.

  Навчальна подія перетворилася у справжнє свято Розуму та Краси слова! Сподіваємося, що  результати будуть гарними, адже «дорогу підкаже «Sunflower», котрий завжди тягнеться до « Сонця  Світової Літератури»...



Немає коментарів:

Дописати коментар