середу, 1 листопада 2017 р.

Педагогічні гостини

            На базі Чернівського НВК ім. Т. Г. Шевченка  відбулося ІІ засідання методичного об’єднання вчителів 2 класів, тема якого була «Педагогічні гостини».
      Вчителі Чернівського ЛОО відвідали відкритий урок з основ здоров’я на тему «Гігієна школяра. Ранкові і вечірні гігієнічні процедури», який провела Дацко С. А.
      На даному уроці Світлана Андріївна формувала в учнів практичні навички догляду за своїм тілом; прищеплювала навички правильного чищення зубів;  дотримання правил особистої гігієни; виховувала прагнення бути чистими та охайними.
   На уроці  вчителі МО практично побачили як можна розвивати творчі здібності учнів початкових класів, а саме: прочитати тему уроку відкинувши непотрібні букви; скласти прислів’я; гра «Мозговий штурм»; відгадування загадок; кросвордів; проведено практичну роботу : «Удосконалити навички догляду за ротовою порожниною».
  На уроці учні переглянули відеоролик «Гігієна», під музичний супровід провели рухливу фізкультхвилинку. Не відриваючись від комплексного навчального процесу в цілому учитель розвивала читацькі  і писемні навички на уроці. В цілому теми та мети уроку було досягнуто.
  Продовжуючи роботу засідання вчитель Соколянського НВК  Груник І. П. обмінялася досвідом по використанню інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення ефективності уроку та результативності навчання.



Немає коментарів:

Дописати коментар