понеділок, 4 грудня 2017 р.

Незабутня подорож до Києва

Учні  8 класу Малнівського НВК Мостиського району   разом із класним  керівника Симець Л.І. з 17-19.11.2017 р. перебували  на екскурсії у місті Києві. За час навчання в школі ми вже побували в багатьох  цікавих місцях Львова та області. І, звичайно ж, мріяли відвідати столицю нашої Батьківщини – Київ.

І ось нарешті настав довгоочікуваний день , коли ми сіли в потяг Львів  – Київ. Ніч проминула непомітно – ми в Києві!!! Нас зустрів величезний вокзал. А коли ми зайшли до станції метро, нашому подиву не було меж. Ескалатор, підземна залізниця та станції, які відрізняються одна від одної – нас вражало все! В столиці багато визначних місць, які варто побачити.
Будь-яка екскурсія починається з огляду найстаровинніших пам’яток, і тому нас насамперед повезли до Києво-Печерської Лаври. Багато білокаменних церков з золотими куполами розташувалося серед купи дерев на лівому березі Дніпра. Справжні ченці в чорному одязі, багато прихожан, дзвони і служба Божа у храмі причарували наші душі. Ми побували у нижніх печерах, де лежать останки різних видатних людей. Кажуть, що тут похований Нестор-літописець. Здається, це місце пронизане давниною. Києво-Печерська Лавра заворожила нас своїм масштабом, величчю, вишуканістю. Атмосфера у цьому місці надзвичайна. Тут ти відволікаєшся від буденних проблем та знаходиш гармонію.
А ще Київ немислимий без Хрещатика та Майдану Незалежності – головної вулиці та площі міста. Тому наступним пунктом призначення була найвідоміша в Україні вулиця — Хрещатик. Ніколи у житті ми не бачили такої кількості людей і магазинів, розташованих у чудових старовинних будинках. Ми насолодилися можливістю неспішно прогулятися Хрещатиком, відчути атмосферу міста.

Ця подорож залишила приємний, незабутній слід у наших серцях, подарувала такі яскраві враження та позитивні емоції, які не зітруться із пам’яті і пронесуться нами через усе життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар