четвер, 21 грудня 2017 р.

Методичне об’єднання класних керівників Вовчищовицького НВК

У Вовчищовицькому НВК Мостиського району 15 грудня 2017 року відбулося методичне об’єднання класних керівників. Зустріч була проведена у формі круглого столу на тему «Виховний ідеал українців з погляду християнської моралі».
Класним керівником 6 класу Павлусів Ольгою Степанівною  підготовано відкриту виховну годину «Умій дружбою дорожити». Головною метою якої було розвинути в учнях повагу, любов, розуміння, толерантність та підтримку одне до одного.
Вчителем були використані різноманітні за змістом форми та методи роботи, а саме показ слайдів, творчі завдання, квести та анкетування на знання свого друга. Діти проявляли надзвичайний інтерес, адже виховна година проводилася в активній формі. Учні були поділені на дві групи, будували будинок зі слів-цеглин, читали Святе Письмо, цитували відомі фрази про дружбу, а також співали пісні.
Мета, поставлена учителем, була цілком досягнута. Виховна година була проведена на високому професійному рівні.

Підсумки були підведені класними керівниками під час круглого столу. Було зазначено, що вчителі повинні виховувати в учнях любов до Бога та ближніх, свідомість національної і людської гідності, гуманність, доброзичливість, чуйність не лише на словах, а й на ділі, пошану до батьків, до старших, працьовитість та наполегливість у досягненні мети.

Немає коментарів:

Дописати коментар