середу, 27 грудня 2017 р.

Святий Миколай іде по планеті

 Щорічно, 19 грудня, увесь наш рідний край  відзначає День Святого Миколая. Це свято - одне з найулюбленіших днів, про який у нас залишилися найсвітліші спогади з дитинства. І як же його не любити, адже кожна дитина знає, що в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить подарунок і залишає його під подушкою.
З нагоди цієї чарівної ночі учні початкових класів Гостинцівської ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району 18 грудня під керівництвом вчителів початкових класів Щепаняк О.М., Чайки М.І., Мік О.Я., Красуцької М.В. та вчителя музики Демського Р.Д. провели свято «Святий Миколай іде по планеті». Усі школярі з великим нетерпінням чекали цього святкового дня та старанно до нього готувались: писали листи, малювали листівки, вчили вірші, пісні про Миколая, колядки, підготували чудову виставу.
Довгожданий гість, як і годиться прийшов із своїми помічниками та не з порожніми руками, а із щедрими подарунками. Найочікуванішою для дітей стала та хвилина, коли Святий Миколай (Паркасевич В.) разом із маленькими Ангелятами (Бегійовською С. та Корчевською М.)  розвантажували саночки із солодкими подаруночками. У дитячих очах іскрилась велика радість, на обличчях сіяла посмішка. Вони ще раз переконались, що треба творити добро, а воно сторицею повернеться, дарувати один одному любов. Не забув завітати до дітей і Антипко (Коломоєць Ю.), який неслухняним діточкам подарував різочки і наказав задуматись над своєю поведінкою.

На завершення свята Миколай побажав усім здоров’я, успіхів у навчанні, бути чемними та чесними, робити добро, не ображати нікого.

Немає коментарів:

Дописати коментар