понеділок, 18 грудня 2017 р.

Планета чарівних казок

На базі Старявської ЗОШ І-ІІ ст. Мостиського району 15.12.2017 року відбувся виховний захід у 1 класі на тему «Планета чарівних казок». Вчителька початкових класів Шибунька Наталя Іванівна разом з учнями знайомилися з українською казкою та поринули в її дивний світ на крилах своїх мрій та фантазій.
Планета Чарівних Казок живе в трепетному сердечку кожної дитини. Казки цікавлять їх і бентежать, змушують захоплюватися, хвилюватися, уявляти. Знайомлячись із казкою, ми стаємо кращими, бо кожна казка вчить нас мудрості й доброти. Особливо близькі й дорогі для нас рідні українські казки, адже ми завжди прагнемо наслідувати найкращі чесноти української казки. Персонажі українських казок завжди мужні й чуйні, працьовиті й мудрі. І нас навчають того ж. Звичайно, серед них є й лихі та підступні. Наприклад, Змій, Баба Яга, чарівник Ох.
Наталя Іванівна організувала книжкову виставку українських казок. Учні розповідали про улюблену казку.
Український народ склав чимало казок і про тварин, кожна з яких має власну, особливу вдачу. Учні грали в гру, яка допомогла їм пригадати всі вади та чесноти звірів з казок. Школярі відгадували загадки про казкових тварин.

 Учні, любіть українську казку!



Немає коментарів:

Дописати коментар