середу, 13 грудня 2017 р.

Служити в армії - справа честі та обов'язку…

      Протягом 16 років, від коли було проголошено Україну незалежною державою ,збройні сили  пройшли непростий шлях становлення і сьогодні є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави.                                                                        
       До дня Збройних Сил України 8 грудня у приміщенні комп'ютерного класу Зав’язанцівського НВК Мостиського району  проведено виховний захід «6 грудня – день Збройних Сил України» під керівництвом вчителя Захисту Вітчизни Зварича Миколи Ігоровича.                       
      Розваги, ігри були завжди:  і в мирному житті, і в походах. Скільки треба було сил, мудрості і звитяги, щоб вийти з них переможцями. І команди  10 та 11 класу  виходили, демонструючи майстерність, вправність, спритність на даному заході. У І конкурсі – жартівлива вікторина було використано фронтальний метод навчання, де всі учні учасники заходу, одержували одне і теж завдання, виконували його одночасно під наглядом журі. Позмінний метод, полягав в тому, що учнів у ІІ та ІІІ конкурсі – розбирання та складання автомата на начальному тренажері та армреслінгу було поділено на зміни, які по черзі виконували дані вправи. У ІV конкурсі команда-інтелектуал було використано груповий метод навчання, де учні відповідали у групах на питання ведучих заходу.

        Учні, окрім сприянню згуртуванню дитячого колективу, мали можливість розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність.    Але найголовніший висновок, який  винесли учні – це те, що  Україна сьогодні - незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі. І служать наші хлопці сьогодні на Батьківщині. Ми любимо свою армію. Служити в ній - справа честі та обов'язку…

Немає коментарів:

Дописати коментар