понеділок, 11 грудня 2017 р.

Загальношкільні збори у Зав’язанцівському НВК

У Зав’язанцівському НВК Мостиського району 30 листопада 2017 року   відбулися загальношкільні та класні батьківські збори. Директор НВК Бервецька Оксана Романівна ознайомила присутніх із порядком денним:
1. Ключові питання Закону України “Про освіту” .
                                                                       Бервецька О.Р.
2. ЗНО –  2018 та відвідування учнями школи.
                                                                      Лещишин М.Б.
3. Вибори батьківського комітету.
    Бервецька Оксана Романівна, директор  навчально-виховного комплексу, ознайомила батьків з основними положеннями нещодавно прийнятого Закону України «Про освіту» та ключовими питаннями Закону України “Про освіту” . Наголосила на завданнях,які стоять перед педагогічним і  батьківським  колективами щодо підвищення якості і доступності освіти в НВК.
   Лещишин Марія Богданівна у своєму виступі ознайомила  з особливостями ЗНО-2018. Проаналізувала показники успішності та відвідування учнями школи, результативність участі у І та ІІ етапах Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Т.Шевченка, конкурсі знавців української мови імені П.Яцика.                                     

    Бервецька Оксана Романівна подякувала батькам , які своїм мудрим вихованням та настановами сприяють формуванню інтелектуального потенціалу навчального закладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар