середу, 20 грудня 2017 р.

Адміністративна і кримінальна відповідальність неповнолітніх

У Чернівському НВК ім. Т. Г. Шевченка Мостиського району 15 грудня 2017 року з нагоди Тижня правових знань  проведено зустріч із інспектором ювенальної превенції Мостиського ВП Яворівського ВП ГУНП у Львівській області, старшим лейтенантом поліції, Петик Вікторією Володимирівною. Учні 8–11 класів прослухали змістовну лекцію «Адміністративна і кримінальна відповідальність неповнолітніх».
Під час зустрічі діти мали змогу  ознайомитися із правопорушеннями, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та видами відповідальності за них, із поняттям «облік дітей», особливостями потрапляння та проживання дітей у притулках та інтернатах. Учні мали можливість ставити запитання, які їх хвилюють та отримати на них кваліфіковану та повну відповідь. Лекція  завершилася словами «Незнання закону не звільняє від відповідальності».
Важливо, що учні цікавляться адміністративною і кримінальною відповідальністю неповнолітніх та щиро надіємося, що такі зустрічі сприятимуть розширенню їхніх правових знань та формуванню правової культури.

Адміністрація, педагогічний та учнівський колектив Чернівського НВК ім. Т. Г. Шевченка щиро  вдячні  Петик В. В. за постійну співпрацю та високий професіоналізм у вихованні підростаючого покоління.

Немає коментарів:

Дописати коментар