суботу, 23 грудня 2017 р.

Будуйте своє життя на надійному фундаменті

У  Гостинцівській ЗОШ I-II ступенів 15.12.2017 року відбулося методоб'єднання класних керівників. З доповіддю "Виховання - запорука успіху" виступила Лехновська О.Є., класний керівник 7 класу.
Схвально  зустріли присутні виступи учнів 7 класу, які разом із класним керівником провели годину спілкування "Будуйте своє життя на надійному фундаменті". Даний захід проведено з метою відзначення 295-ліття з дня народження Г.Сковороди. Бенко Анастасія, Гірняк Марія,
Федина Тетяна, Ільків Назар чудово  читали твори великого філософа, який розкриває справжню цінність людини, спираючись на Біблію. Для нього Біблія була своєрідною аптекою, призначеною для лікування душевного стану.
Було розглянуто такі уроки для виховання характеру: повага, відповідальність, чесність, сміливість, працьовитість, доброта, співчуття, надійність, відданість, громадянський обов'язок. До кожного уроку школярі вивчили уривки з Біблії,а також згадували прислів'я, приказки чи крилаті вислови Г.Сковороди до певного уроку. І так з'являлися змістовні міні-твори, які виховували в учнів прагнення до самовдосконалення.

Підсумки проведення зробила директор школи Кечур Олександра Орестівна. Вона зазначила, що кожен повинен будувати своє життя на правильному виборі життєвих орієнтирів.

Немає коментарів:

Дописати коментар