четвер, 21 грудня 2017 р.

Діти – творці прекрасного

Кожна дитина – талановита, має творчі здібності, може навчитися безліч цікавих і корисних речей : роботи з папером і тканиною, виготовлення виробів з природного матеріалу, роботи з пластиліном, пошиття м`яких іграшок.
Виготовляючи шедеври мистецтва своїми руками, діти розвивають фантазію, уяву, практичні навички. Уміння щось робити самому захоплює, допомагає дитині повірити в себе, свої сили, відчути себе по-справжньому щасливою.
 Вихованці Вовчищовицького НВК Мостиського району під керівництвом Бутрак Оксани Іванівни, класного керівника першого класу також дуже люблять вирізати, ліпити, малювати. Із великим задоволенням вони почали готуватися до зимових свят : Миколая, Нового року, Різдва Христового. Скільки було емоцій під час виготовлення листівки «Янголятко», на якій вони писали листи до Святого Миколая. Святковий настрій панував на уроках , коли учні виготовляли ялиночки-сувеніри, ялинкові прикраси, ажурні сніжинки, голубки – вісники свят. Та найбільше задоволення діти отримали, коли виготовляли Різдвяних ангелів.
Робота на уроках образотворчого мистецтва, трудового навчання, презентація проектів, майстер-класи дають змогу  учням  поринути в світ прекрасного, оволодіти новими техніками: оригамі, мозаїчного торцювання, квілінгу. Вони відчувають себе справжніми майстрами.

Головне у роботі Оксани Іванівни – вірити й підтримати кожного маленького творця. І тоді кожна дитина отримає задоволення від роботи і відчує себе творцем прекрасного, повірить, що немає нічого , що не долалось би працею.

Немає коментарів:

Дописати коментар