четвер, 21 грудня 2017 р.

Чудотворець Миколай

Лиш раз в рік таке буває:
Господь небо відкриває,
І на землю поспішає Миколай.
В кожну хаточку, домівку,
Чемним дітям під голівку
Ласку Божу залишає Миколай.
Дорослі і діти люблять і шанують Святого Миколая. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо зявляється вночі з 18 на 19 грудня і кладе під подушку такі бажані подаруночки.
Святий Миколай прийшов і до учнів Старявської ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району. Всі учні школи та вчителі отримали подарунки від святого Миколая. А учні 1- 4 та 6 – 7 класів підготували чудове свято під керівництвом педагога-організатора Костевко Л.Ф.
Діти для Св. Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками. Водночас, Св. Миколай вимагає від діток слухняності, працьовитості, ввічливості.

Святителю Миколаю, помагай у потребі! І прийде преподобний Миколай своєю духовною сутністю в кожний дім. А люди попросять Святого Чудотворця заступництва і милосердя для дітей і онуків, для родини, для України.



Немає коментарів:

Дописати коментар