понеділок, 11 грудня 2017 р.

Методичне об’єднання учителів англійської мови Чернівського локального освітнього округу

На базі Гостинцівської ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району  07 грудня 2017 року відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів англійської мови Чернівського локального освітнього округу . Проходила зустріч у формі методичних посиденьок на тему « Формування в учнів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови» у ході якої учителем  Муляр Оленою Вікторівною проведено відкритий урок у 7 класі на тему «Подорож визначними місцями Світу »
Для проведення уроку Олена Вікторівна використала візуальні таблиці, роздатковий матеріал, карту, мультимедійний пристрій, вироби учнів. Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями. Використаний метод бесіди спрямовував учнів на проведення аналізу, порівнянь, а ситуативні вправи застосувались для вдосконалення знань,умінь і навичок учнів з англійської мови. Під час уроку учитель використала міжпредметні зв’язки, звісно, що простежувався тісний зв'язок з географією .
У процесі  роботи на уроці учні  проявляли високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу. У легкій, невимушеній атмосфері пройшов відкритий урок англійської мови.
Цілі, які були поставлені учителем, повністю досягнуті. Урок оцінено на високому науково-методичному рівні.
А також під час  засідання міжшкільного методичного об’єднання Роман Юлія Іванівна, учитель Малнівського НВК  продемонструвала колегам  презентацію «Роль позакласної діяльності у формуванні в учнів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови». Учитель візуально продемонструвала  досвід  своєї  позакласної роботи з учнями, а саме: проекти, ігри, ранкові зустрічі. Усе це забезпечує підвищення якості самої роботи, актуалізацію пізнавальної та творчої діяльності школярів.

     Підсумок методичних посиденьок підвела голова методичного об’єднання Мар’яна Антонівна Дідич, яка наголосила що питання формування в учнів мотивації до вивчення англійської мови є завжди актуальним і  необхідним.

Немає коментарів:

Дописати коментар