четвер, 21 грудня 2017 р.

Тиждень правових знань

 10 грудня –  День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
            Проведення тижня права  у опорному навчальному закладі   Крукеницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцею було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнів  про їх права і обов’язки. В рамках проведення тижня   проведено заходи,  спрямовані на забезпечення захисту прав дитини,  дотримання національних  та загальнолюдських    морально-естетичних принципів, традицій.
 11.12.2017р. вчитель  історії та правознавства Курант Михайло Євстахійович  провів   у 10 класі Всеукраїнський урок «Права людини». Учні  ознайомилися  із Загальною декларацією прав людини,  Конвенцією  ООН про права дитини, Конституцією України та іншими  нормативно-правовими актами .
У 5 – 11 класі класні керівники  провели годину спілкування «Конвенція ООН  та Конституція України про права дітей»
Шкільний бібліотекар Лабойко С.М. оформила виставку видань про права людини.
Брейн-ринг «Права та обов’язки » серед учнів 11-х класів підготувала і провела заступник директора з виховної роботи Макар  Любов Ярославівна. Під час  гри   були проведені такі конкурси  - розминка , правовий марафон , павутина, чорний ящик. Перемогли у заході  учні 11-А класу.

Вищезазначені заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства. Рівень ефективності проведених заходів був достатньо високим, що дало змогу розвивати  творчі здібності учнів, поглиблювати та розширювати знання про їх права.

Немає коментарів:

Дописати коментар