четвер, 14 грудня 2017 р.

Нумо,хлопці !

Учні 5-9 класів  Гостинцівської ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району 08.12.2017 р. зібралися на спортивному святі – змаганні «Нумо, хлопці!», присвяченому Дню Збройних Сил України, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості, кмітливості і просто відпочити. .Організувала і провела свято педагог-організатор Колишак Романія Романівна спільно зі своїми вихованцями.  У змаганнях взяли участь дві команди : "Грім"  та "Блискавка" .
   Спочатку ведучі  Бокало  Анна та Афлітонова  Марія від імені всіх дівчат привітали наших лицарів і захисників зі святом - Днем Збройних Сил України. Потім зробили короткий екскурс в історію наших Збройних Сил та наголосили, що українська армія може по праву пишатися своєю історією, своїми традиціями , у всі часи і в усі епохи наші воїни відзначалися своєю мужністю і звитягою. Ніколи наші війська не загарбували чужих територій, не посягали на чуже добро, чужі землі, ніколи не були агресорами . Далі всіх чекали цікаві змагання між юнаками.
    Команди змагалися у різних конкурсах: представлення команд , бліц – турнір «Знавці козацької термінології» , «Переправа», «Втеча з полону»,    «Бій півнів», «Попадання в ціль», «Найсильніший козак»,  «Вікторина» , «Змагання отаманів» - хто швидше одягне військову форму, «Спецназівець»,  «Арм реслінг»,  «Сильні духом», «Черговий кухар» - хто швидше зліпить   вареники. Дві команди відважно змагалися, продемонстрували сильний характер, ерудицію та найкращі фізичні якості , але все ж перемогла команда «Грім», випередивши «Блискавку» тільки на одне змагання. Переможці отримали  грамоти і солодкі призи.

  Директор школи  О.Кечур подякувала юнакам за активну участь у змаганнях,  привітала всіх із цим святом і підвела підсумок, що  наша пам’ять про славне минуле українського війська повинна завжди підкріплюватися добрими та корисними справами. Ми як і козаки, маємо залишити в житті по собі добрий слід . Тому і  надалі треба добре навчатися , дружити зі спортом і стати гідними громадянами нашої держави, нашої України!


Немає коментарів:

Дописати коментар