середу, 27 грудня 2017 р.

Свято Миколая

 Щедрим був святий Миколай в цьому році для учнів  Гостинцівської ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району. Завітав він на свято з дарунками –  солодощами для всієї школи від народного депутата Я. Дубневича. 
  Школярі спільно з педагогом-організатором Колишак Романією Романівною підготували велику театралізовану виставу  «В гостях у казки», під час якої в гості  до глядачів завітали казкові персонажі   ведуча  Маша ,  Ябіда, Лінь, Двійка, 2 чортики, 2 ангели, Святий Миколай,  Ведмідь . Ті герої , які були нечемними, після зустрічі із ангелами та Святим Миколаєм пообіцяли  виправитись і  робити добрі справи . Майстерно зіграли свої ролі  Бокало Анна – Маші, Стефаниця Марта -Ябіди, Харатін Крістіна - Ліні,  Піх Андріана – Двійки, Коломоєць Юрій і Резник Микола  - чортиків, Боцько Катерина і Філь Анастасія – ангеликів, Шурпета Назар -  Святого Миколая.
       Також під час свята лунали пісні та колядки у виконанні шкільного ансамблю під керівництвом вчителя музики Романа Демського .З дитячих уст прозвучали молитви до святого Миколая з проханням про здоров’я для батьків і рідних, про кращу долю для сиріт та хворих, про мир для України.

          Директор школи О.Кечур подякувала учасникам за   чудове свято, яке виховує в наших серцях  почуття милосердя, щедрості та любові до людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар